Ny blivande VD och fler delägare på Möller Arkitekter

Ny blivande VD och fler delägare på Möller Arkitekter

Ny blivande VD och fler delägare på Möller Arkitekter

Publicerat: 6 juli 2023

Sedan en tid tillbaka har företagets grundare Pontus Möller med ålderns rätt minskat sin arbetstid och arbetar inte längre fredagar.
Som ett led av detta kommer Pontus efter sommaren lämna över VD-posten till Magnus Åhs, som klev in som ny delägare hos oss i fjol.
Magnus kommer närmast från BSV i Göteborg och har varit hos Möller Arkitekter i två år.
Han har en lång och gedigen arkitektbakgrund, inom framförallt handels- och offentlig byggnation.

En annan del i detta generationsskifte är att vi internrekryterar två av våra medarbetare till nya delägare.
Anders Ståhl och Rasmus Johansson Söder är välkända och uppskattade hos både kollegor och många av våra kunder och dom har under våren bjudits in som nya delägare.

I en tid med en massa spännande utmaningar, kommer denna nya företagsledning, ihop med de mångåriga delägarna Thomas Mauritzson och Magnus Norling, föra Möller Arkitekter vidare.
Vi arbetar med samma anda som vi alltid haft, ”Att skapa hållbara rum för människan”, där vårt fokus på kundnöjdhet är nyckeln till framgång.

Pontus känner att han har mer att ge och kommer att vara kvar i företaget ett antal år till. 
Både, som ett stöd till nya VD:n Magnus, men framförallt för att fortsätta göra det han brinner för, rita hus och tillsammans med våra beställare skapa och förverkliga nya projekt.

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar med en välförtjänt ledighet innan vi återvänder och sjösätter vår nya organisation i höst

Dela projekt